mandag 22. november 2010

Syk!

Jada, som vanlig klarer jeg å bli syk når det virkelig ikke passer!!
Hadde energikick i helga og fik tatt rundvask på kjøkkenet og halve stua, før det i går kveld kom snikende febersmerter. Joda, feberen kom og sammen med den halsbet. og småsmerter i nyrene. er ikke vondtene i nyrene gitt seg til i kveld blir det legevakta. blæææh.
Skulle jo være flink å ta resten av stua i dag, men har virkelig ikke hatt NOE energi. Har ligget på sofaen og satt på en maskin klær, thats it! Haaaater virkelig å være syk. Skulle jo så absolutt ha vært på NAV og levert sykemeld. siden den forrige gikk ut i går, men med 39 i feber er det nok ikke så lurt å gi seg ut på tur i bil. Det får vente til i morgen heller.

Babyen har det i allefall fint i magen, sparker vilt og prøver å knekke ribbeina mine. :P


mandag 15. november 2010

Vel, fres og fres fru Blom!



Hei!
Ble ikke helt som planlagt dette her. Hehe. Fant liksom ikke ting å blogge om.
Tiden har i allefall ikke stått stille, Håkon og Henriette er blitt store og flinke hjelpere. :P Og jeg vokser og blir svær. Er 29uker og en dag på vei nå, snart bare 10 uker igjen til termin jo. :O Djises.. Kjenner i allefall masse action inni der. Hehe.
Ble sykemeldt ganske tidlig denne gangen, 13. sept. pga et bekken som er mye kranglete av seg. Noen dager er bra, mens andre dager vil jeg bare ligge på sofaen og gråte. Er heldigvis ikke så lenge igjen nå.

Tar opp litt om mamma igjen, det går ikke så bra der. Hun har det nok ikke bra. Virker ikke som om medisinen hennes virker lenger (lykkepillene), så hun har gått tilbake til en slags psykotisk tilstand hvor hun beskylder folk for å stjele fra henne og hun er direkte ekkel med folk. Søstra mi har virkelig fått gjennommgå og blitt beskylt for å ha stjålet en koffert bla. Mamma går utrolig langt i de grove og ufine tekstmeldingene hun sender. Vi prøvde å be om hjelp fra psykitrien, men det var ikke mye hjelp å få. Noe som har resultert i at min søster har kuttet kontakten med henne 100% for å få ro og fred til sitt liv, og jeg har vel egentlig gjort det samme. Er overhodet ikke slik jeg ønsker at det skal være, men jeg orker ikke alt styret som er for tiden. Det er ikke noe trivelig å være der, blir bare kranglig hvor jeg sitter å forsvarer alle mens hun klager og beskylder. Hun er ganske grov verbalt også og det er ikke slik jeg kjenner mamman min. Vet jo at det er sykdommene hennes som gjør dette, men som sagt så orker jeg rett og slett ikke henge meg opp i det som skjer nå. Til og med hjemmetjenesten har nesten kuttet henne ut. Til å begynne med var de innom henne 4 ganger i døgnet, sørget for at hun tok medisin og at hun spiste, men nå er de såvidt innom en gang midt på dagen, leverer middag, men sjekker ikke at hun faktisk tar medisinen. De bare ser i dosetten. Blir utrolig lei meg når jeg tenker på dette. Men vi får faktisk ikke gjort så mye. Virker som at hun må være så syk at hun må på sykehjem før vi får hjelp.


Var godt å få det ut kjenner jeg. Føler en liten lettelse akkurat nå.

Vel, legger med et par skrytebilder sånn på tampen her. :D


Tjukkebolla! Hehe. Tatt i forrige uke.



Et bilde av gullguttn min som er blitt så stor.

Så har vi prøvd å ta noen fine bilder til julekort i år. Hehe, men som dere ser så er det jo mye mer morsomt å smake på sneen enn å sitte fint å smile. :P